ΩΡΑΡΙΟ: 08:00 - 18:00
Κυριακή- ΚΛΕΙΣΤΑ
Βρειτε μας: Περιστέρι
Κύπρου 146
Επικοινωνια: 210 5785 600
info@givisis.gr

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη λεωφόρο Κύπρου 146, στο Περιστέρι και καλύπτονται σε μια έκταση 850 τ.μ. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε ένα νέο, σύγχρονο χώρο που μαζί με τους ανθρώπους του θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

Διαθέτουμε χώρο υποδοχής και αναμονής πελατών. Όσο περιμένετε για να παραλάβετε το όχημα σας, σας κερνάμε το καφέ σας και σας παρέχουμε δωρεάν wi-fi και τηλεόραση με εκπαιδευτικό περιεχόμενο γύρω από την κατασκευή οχημάτων.

Νέα προσθήκη στο συνεργείο μας ως μια εταιρία που ακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι ένα ολογραφικό μηχάνημα τρισδιάστατης προβολής βίντεο.

Χώρος υποδοχής πελατών συνεργείου
Συνεργείο Αυτοκινήτων Γκιβίσης Περιστέρι

Το συνεργείο μας διαθέτει 8 ανυψωτικά μηχανήματα και πέντε ακόμα θέσεις εργασίας που διαχωρίζονται ως σημεία service κλιματισμού, σημείο διαγνωστικού ελέγχου, σημείο συγκόλλησης εξατμίσεων- μεταλλικών εξαρτημάτων, σημείο αμμοβολής και καθαρισμού οχημάτων και σημείο ανακύκλωσης.

Επιπλέον εξωτερικά υπάρχει ένας μεγάλός στεγασμένος χώρος, με λάκο 8 μέτρων με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρουδραυλικά και πνευματικά συστήματα- εργαλεία για τις ανάγκες συντήρησης και επισκευών ελαφρών φορτηγών και van.

Ξεχωριστά υπάρχει στο χώρο μας ένα πλήρως εξοπλισμένο εφαρμοστήριο- μηχανουργείο, αποθήκη ανταλλακτικών και λιπαντικών και εργαστήριο επισκευής ηλεκτρονικών συστημάτων.

Givisis automotice 8 ανυψωτικά μηχανήματα και πέντε ακόμα θέσεις εργασίας

Θα χαρούμε πολύ να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας.