ΩΡΑΡΙΟ: 08:00 - 18:00
Κυριακή- ΚΛΕΙΣΤΑ
Βρειτε μας: Περιστέρι
Κύπρου 146
Επικοινωνια: 210 5785 600
info@givisis.gr

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ – ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Η ανάρτηση αποτελεί ενα ουσιώδες σύστημα σε κάθε αυτοκίνητο.
Στην πιο απλή μορφή της, μπορεί να αποτελείται από έναν άξονα με βραχίονες να στηρίζονται στο αμάξωμα έως και πολύ πιο πολύπλοκες κατασκευές, ανάλογα με την σχεδίαση και τον τύπο του αυτοκινήτου.

Όποια και αν είναι πάντως η σχεδίαση, θα πρέπει να υπάρχει σωστή και μελετημένη γεωμετρία και τα ελαστικά να εφάπτονται στο δρόμο με τον βέλτιστο τρόπο. Οι γωνίες κάμπερ, κάστερ και η σύγκλιση των τροχών ορίζουν την γεωμετρία μίας ανάρτησης, δίχως να αγνοούμε το τετράπλευρο του Ackermann όσον αφορά στο απροβλημάτιστο στρίψιμο ενός οχήματος.

Συστήματα Ανάρτησης Γκιβίσης

Η σωστή λειτουργία όλων των μερών του συστήματος ανάρτησης είναι βασική για ένα ασφαλές όχημα, άνετο στην οδήγηση και έτοιμο για κάθε κίνηση που θα χρειαστεί να κάνετε στο δρόμο. Στο συνεργείο μας έχουμε όλα τα ειδικά εργαλεία και την εμπειρία- τεχνογνωσία για να επαναφέρουμε το σύστημα ανάρτηση σας όπως ήταν τη πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε.

Κλείστε ένα ραντεβού και περάστε από το χώρο μας για μια εκτίμηση της κατάστασης της ανάρτησης και του εμπρόσθιου συστήματος.

Επίσης ένα από τα σημαντικότερα μέρη του αυτοκινήτου είναι το σύστημα  διεύθυνσης, Η ορθή λειτουργία του αποτελεί σημαντικό μέρος τις ασφάλειας του οχήματος.

        Από τα πρώτα απλά μηχανικά συστήματα διεύθυνσης με μηχανική κρεμαγιέρα η υδραυλικη, η τεχνολογία των αυτοκινήτων προχώρησε στα ηλεκτρικα συστήματα EPS, τα μικτά ηλεκτρουδραυλικά συστήματα διεύθυνσης με πολλαπλόυς αισθητήρες θέσης γωνίας τιμονιού και συστήματα park assist και distronic.

Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο για τον έλεγχο, την ορθή συντήρηση και επισκευή του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου σας.